Ambassadeurs vormen ons bestaansrecht

Wij bestaan bij de gratie van onze ambassadeurs. Voor vele van deze partijen mogen we al generaties lang samenwerken. En zijn er uitdagingen in het proces? Dan strijken we die samen glad. Op deze manier leren wij van onze ambassadeurs en leren zij weer van ons. Die betrokkenheid geeft vertrouwen. En dat is typisch Drijvers. We hebben een groot scala aan diverse opdrachtgevers, met één gemene deler: de hoogste kwaliteit projecten en trots mogen zijn op het eindproduct. Hier lees de verhalen over Drijvers en onze ambassadeurs. 

“Wij zijn een grote familie met passie voor ons vak.”

Tini Drijvers

Bij Drijvers is iedereen familie. Ongeacht de achternaam. Veel van de werknemers van Drijvers zijn al jarenlang, soms generaties lang, met gedeelde passie verbonden aan de familienaam. Men blijft hier graag en wij houden hen hier ook graag. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

“Het is 100% goed, of het is fout. Bij De Rouw kun je alleen maar een 10 halen.”

Arthur de Rouw

Arthur de Rouw weet als geen ander hoe het is om een familiebedrijf te runnen. Voor hem is zijn patisserie als een derde kind. “Patisserie de Rouw is net als Drijvers een écht familiebedrijf." Lees hier meer over Patisserie De Rouw en ons fantastische project samen.

“Een rijksmonument restaureren en renoveren is natuurlijk een vak apart.”

Wim Boers

Wim Boers heeft flink naam gemaakt in de wereld van bedrijfsgebouwen. “Denk daarbij aan logistiek, productie- en distributiecentra. En dan vooral in Duitsland, waar we echt hele grote projecten hebben gedaan. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld vier Amazon-distributiecentra gebouwd.” Samen hebben we De Mariënburg gerenoveerd. Hoe dat ging? Dat lees je hier.