Foto van familie Drijvers
Waar wij in geloven
Vakmanschap, familiewaarden & vertrouwen zijn de basis voor duurzaam bouwen

Dé aannemer voor de toekomst met een vertrouwd fundament

Aannemersbedrijf Drijvers is een vakkundige, betrouwbare en gespecialiseerde partij met gepassioneerde medewerkers. De meeste van hen zijn al jarenlang, soms generaties lang met enthousiasme verbonden aan onze familienaam. Men blijft hier graag en wij houden hen graag. Dit komt voornamelijk door de wederzijdse waardering en open communicatie. Wij bouwen op onze vakkundige en zeer betrokken medewerkers met een no-nonsense mentaliteit. Specialisten die meedenken en hun vak verstaan. Hier voelen vakmensen zich thuis en dat is terug te zien in de kwaliteit die wij leveren.

Vertrouwd in de bouw

Vertrouwen is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring in ons vak. Wij zijn vertrouwd met onze kennis en betrouwbaar in hoe we werken. Wat wij aan vertrouwen krijgen, geven wij ook weer terug aan onze vakmensen en aan onze relaties. We denken mee en doen waar we goed in zijn. Zo gaan we voor het hoogst haalbare: ambassadeurschap. Jij kunt vertrouwen op onze kennis, wij delen alles. Die transparantie voelt vertrouwd. Zo ontstaat een fundament waarop je kunt bouwen.

Vakmanschap én vertrouwen voor het mooiste resultaat.

Eensgezind als één familie

Ongeacht de achternaam voelt iedereen bij ons als familie. We zijn uit hetzelfde hout gesneden en werken in harmonie samen. We zijn gelijkgestemd en eensgezind. Beslissingen gaan met inspraak van iedereen. Zowel intern als extern, en van generatie op generatie. Ook relaties zijn bij ons als familie. Wij communiceren kennis en kunde en blijven betrokken door mee te denken. Samen werken we vanuit onze expertises aan de mooiste projecten. Zoals onze ouders, grootouders, en overgrootouders dat ook al deden.

Dromen verwezenlijken vanuit een sterk fundament.

Trots op onze goede naam

Bij Drijvers zijn we trots. We halen onze energie uit wat we kunnen betekenen voor onze klanten en het geluk dat zij daar uithalen. Daarom zijn we trots op wat wij maken, maar ook vooral voor wie wij dat mogen maken. Onze bedrijfsfilosofie luidt namelijk: continuïteit is belangrijker dan groei. Bestaande klanten behouden boven nieuwe klanten aantrekken, dat is ons devies. Zo realiseer je samen een band. Een fundament waarop je kunt bouwen. Het vakmanschap, de familiewaarden en het vertrouwen zijn daarin de basis voor duurzaam bouwen.

Samenwerken voor successen waar we samen trots op zijn.

Onze mensen

Onze organisatie bestaat uit 35 medewerkers, waarvan 25 bouwplaatsmedewerkers en 10 UTA personeelsleden, allen met een vast dienstverband. Daarnaast werken wij samen met een betrouwbare en vakkundige groep onderaannemers en zzp’ers, waardoor wij gemakkelijk kunnen anticiperen op niet-geplande gebeurtenissen. Wij hechten er ook veel waarde aan om de volgende generatie vakmensen op te leiden. Om dit te doen werken wij samen met scholen en bieden leerlingen mogelijkheden om ervaring op te doen in de bouwpraktijk. Het bedrijf is daarom aangemerkt als erkend leerbedrijf en heeft zijn eigen gediplomeerde leermeesters in dienst.

Samen groeien naar de toekomst toe.
Klaar voor een duurzame toekomst
Continuïteit in kwaliteit

Bouwen op ambassadeurschap

Wij bestaan bij de gratie van onze ambassadeurs. Voor vele van deze partijen mogen we al generaties lang samenwerken. En zijn er uitdagingen in het proces? Dan strijken we die samen glad. Op deze manier leren wij van onze ambassadeurs en leren zij weer van ons. Die betrokkenheid tekent ons bedrijf en de mensen die bij Drijvers werken. 

“Alles moet perfect zijn. Voor minder doen we het niet.”

Arthur de Rouw

“Een immens project van imposant hoog niveau.”

Wim Boers