Eensgezind

Het verhaal van Drijvers

Bij Drijvers is iedereen familie. Ongeacht de achternaam. Veel van de werknemers van Drijvers zijn al jarenlang, soms generaties lang, met gedeelde passie verbonden aan de familienaam. Trots en dankbaar zijn we dat het familiebedrijf zijn oorsprong vond in 1902, waarbij Tini het van zijn vader heeft overgenomen en verder heeft uitgebouwd tot wat het nu geworden is. Trots zijn we ook dat de oudste zoon Martin reeds in het bedrijf werkzaam is en zijn jongere broer dit voorbeeld binnenkort gaat volgen. Hiermee is de continuïteit gewaarborgd. Dus ook de volgende generatie Drijvers staat klaar om onze normen en waarden naar de toekomst te vertalen. Want wat de toekomst ook brengt, bij Drijvers zijn we eensgezind en doen we het als één familie. 

Uit hetzelfde hout gesneden

Het onderscheidend vermogen van Drijvers is op de eerste plaats de vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Dat begint bij het eerste telefoongesprek tot en met de oplevering en nazorg. Wij hebben gewerkt aan een standaard waarbij de mentaliteit is dat wij er met en voor elkaar zijn. Met respect voor ieder zijn persoonlijke kwaliteiten.

We zijn dus gelijkgestemd en eensgezind. Beslissingen gaan met inspraak van iedereen. Zowel intern als extern en van generatie op generatie. Dat begint al aan de voorkant. Want iedere nieuwe medewerker wordt een nieuw familielid. Zo zien wij dat ten minste. Zoals de houtzager het beste hout en de beste zaag kiest, selecteren we alleen de beste medewerkers. Medewerkers met passie en beleving voor hun vak. Medewerkers die zich ook thuis voelen bij Drijvers. Want we zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden en hebben dezelfde werkmentaliteit. We steken de handen graag uit de mouwen en komen voor elkaar op wanneer dat nodig is. Zo blijven we één hechte familie. 

Binding met het bedrijf

Wij vinden een sterk gevoel van gemeenschap binnen het personeelsbestand erg belangrijk. Veel medewerkers hebben nog met de vader van Tini gewerkt. Dat zegt veel over de binding en sfeer die er heerst. Men haalt de VUT of het pensioen hier, of is van plan dat te gaan doen. Al zijn ze er nog decennia van vandaan. Al hebben ze altijd de keuze elders te werken. Al lijkt het gras nog zo groen aan de overkant. Bij Drijvers voelt men zich nou eenmaal thuis. Men blijft hier graag en wij zien dat ook graag. Dat maakt ons trots. Samen werken we vanuit alle expertises aan de mooiste projecten. Zoals onze ouders, grootouders, en overgrootouders dat ook al deden. Dromen verwezenlijken vanuit een sterk fundament. Dat is waar wij voor staan.

Daarnaast vinden we het een vanzelfsprekendheid dat wij er zijn om de opdrachtgever te ontlasten en zijn of haar opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Bij ons geld afspraak is afspraak, zowel voor de prijs, kwaliteit en planning. Een bedrijf dat zich bewezen heeft als betrouwbaar, financieel gezond en maatschappelijk betrokken. Wij zijn trots op wat wij maken en voor wie. Door onze manier van werken hebben wij een grote groep vaste opdrachtgevers waar wij regelmatig als vaste bouwteam partner voor morgen werken. Ook dat is een mooi voorbeeld van verbondenheid.

Medewerkers van aannemersbedrijf Drijvers

“We zijn een grote familie met passie en beleving voor ons vak.”

Familiewaarden

Onze familiewaarden dragen wij ook uit naar onze klanten. Uitstraling en vertrouwen spelen hierin een belangrijke rol. We kunnen op elkaar bouwen, als bedrijf en als ambassadeur. Men kan altijd bij ons terecht voor nazorg, ook jaren later. Zoals je dat voor familie ook zou doen. Klanten worden ambassadeurs. Ze worden vrienden en voelen als familie. Ook uit het oog blijft in het hart. Familie is het belangrijkste dat er is. Voor ons is alles en iedereen die verbonden is met Drijvers als familie. Eensgezind. 

Eigenaar aannemersbedrijf Drijvers

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op en wij zetten de koffie klaar. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Dan kijken we samen wat wij voor jouw bouwwens kunnen betekenen. Zo bouwen we gezamenlijk aan de toekomst.

“We werken samen zoals onze ouders, grootouders en overgrootouders dat ook al deden.”